Baschetbaliştii de la BC Timişoara se mută în Serbia: alb-violeţii vor juca cinci meciuri amicale în ţara vecină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii de la BC Timişoara au pleca astăzi într-un stagiu de pregătire şi meciuri amicale, în Belgrad. Alb-violeţii vor juca cinci partide amicale în Serbia.

„Leii din Banat” vor avea un cantonament de 13 zile în patria lui Predrag Badjnarevici, noul tehnician cu care a plecat la drum BC Timişoara. Echipa alb-violetă şi-a anulat participarea la turneul de la Darda (Croaţia), în urma unor divergenţe privind reciprocitatea. Astfel, nici Darda nu va veni la „Cupa Timişoara”, la care a fost înlocuită de Vojvodina Novi Sad. În acest caz, BC Timişoara va juca cinci partide amicale în Serbia. Pe 24 august cu Radnicki Belgrad, pe 26 august cu adversar ce urmează a fi desemnat (probabil, Vizura Belgrad), pe 30 august cu Tamis Pancevo, 31 august cu Metalac Valjevo, iar pe 2 septembrie cu Hemofarm Vrşeţ.

Victorie în primul amical

Înainte de plecarea în Serbia, BC Timişoara a disputat, vineri seara, un joc-şcoală, primul meci amical din această vară. Bănăţenii au primit vizita grupării sârbe de primă ligă Proleter Zrenjanin. Alb-violeţii au avut o evoluţie foarte convingătoare în sfertul al treilea, graţie căreia s-au impus la 17 puncte diferenţă. Marcatorii au fost: Cuic 15 puncte, Popescu 14, Jovanovic 12, Archie 11, Păltinişanu, Sarovic, Markovic - câte 8 şi Czmor 3.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite