Campionul Tunisiei, Predrag Badnjarevici, este cu un pas la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Predrag Badnjarevici a mai antrenat în România la West Petrom Arad
Predrag Badnjarevici a mai antrenat în România la West Petrom Arad

Tehnicianul sârb Predrag Badnjarevici va avea săptămâna aceasta o ultima rundă de negocieri cu oficialii clubului de baschet BC Timişoara.

Baschet Club Timişoara va merge pe mâna unui nou antrenor sârb. Oficialii clubului de pe Bega se află în negocieri avansate cu Predrag Badnjarevici, care a câştigat cupa şi campionatul în Tunisia, cu echipa Etoil du Sahel. “Badnjarevici este interest să revină în România. Aşteptăm o ultimă negociere cu el. Zilele acestea vine la Timişoara şi sperăm să semnăn contractul cu el. El a câştigat săptămâna trecută cupa în Tunisia, după ce a luat şi campionatul. După aceea se va stabili datele despre reunirea lotului şi despre cantonamente”, a spus Leontin De Maio, membru în Consiliul Director al BC Timişoara.

Markovici, singurul străin care a rămas

Dzambic, Habus şi Miskovic au fost puşi pe liber, iar Milos Pesic a semnat cu CSM Oradea. Ceilalţi jucători români au semnat prelungirile, iar singurul străin rămas în lot este căpitanul Nenad Markovici. Până acum, singura achiziţie este Bogdan Popescu, de la Steaua. “Singurul dintre străini care a rămas la echipă este Markovici, dar avem şi semnătura jucătorilor români Păltinişanu, Mihuţ, Dragoş Andrei şi ceilalţi. Ca capitolul veniri îl avem deocamdată pe Bogdan Popescu, dar mai avem discuţii cu un jucător român”, a mai spus De Maio.

A antrenat şi la Arad

Badnjarevici, care are 48 de ani, şi-a început cariera de antrenor la juniorii lui Steaua Roşie Beograd, Larissa, din Grecia, cu care a jucat o finală de cupă, Ilbon Niksici, Muntenegru. A antrenat şi la West Petrom Arad, în 2004, când a jucat o semifinală de Cupa României. S-a întors ca secund la Steaua Roşie, echipă cu care a câştigat Cupa Serbiei, a devenit vicecampion, a jucat sferturile de finală în ULEB Cup cu Real Madrid. A urmat un stagiu de perfecţionare la Indiana Pacers, iar apoi a devenit selecţionerul naţionalei Egiptului, cu care a devenit vicecampion al Africii şi a câştigat All Arab Games. În 2008 a devenit antrenor la Ceno More, echipă cu care a terminat pe locul doi în Bulgaria. Anul trecut a preluat Etoil du Sahel din Tunisia.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite