„Leii din Banat” şi-au aflat adversarii din Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În primul tur al Cupei României, BC Timişoara va juca cu BC Mureş Tg. Mureş, care se va disputa în două manşe.

Sezonul 2011-2012 se va deschide cu optimile de finală ale Cupei României, competiţie pe care timişorenii au cucerit-o în 2010. Şorţii au decis ca BC Timişoara să înfrunte BC Mureş Tg. Mureş, cu primul meci pe teren propriu, la 17 septembrie, şi returul la Tg Mureş, la 24 septembrie.

Duelul cu Tg. Mureşul va fi foarte interesant. Eu cred că la fel de bine ne puteam întâlni şi în Final Four. Oricine se poate se poate califica. Primul adversar din campionat este mai accesibil şi ne dorim o victorie pentru a porni cu dreptul un campionat în care avem ambiţii mare”, a spus Leontin de Maio, preşedintele alb-violeţilor.

În baschet, nu se stabilesc capi de serie în Cupa României, astfel că primul tur oferă încă o confruntare tare, între deţinătoarea trofeului, Gaz Metan Mediaş, şi campioana Universitatea Mobitelco Cluj.

Debut cu CSM Bucureşti în Divizia A

Divizia A va începe la 1 octombrie, când BC Timişoara va primi vizita formaţiei CSM Bucureşti, care a încheiat trecuta ediţie de campionat pe locul al XII-lea. “Leii din Banat” se vor reuni la antrenament pe data de 1 august, dar până atunci doi dintre jucătorii săi, George Toth şi Zoran Milencovici, vor face parte din lotul României pentru Campionatul European de tineret (sub 20 de ani) – grupa B, care va avea loc la Sarajevo, în Bosnia (14-24 iulie).

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite