Turneu de fotbal multietnic cu participarea copiilor din Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii din Barcelona participă la Festivalul "Inimă de Copil"
Copiii din Barcelona participă la Festivalul "Inimă de Copil"

Echipa de fotbal a unei şcoli din Barcelona participa la un campionat de fotbal din cadrul Festivalului multicultural “Inimă de Copil” de la Timişoara. Partidele vor înpece de la ora 17.00, în Parcul Clăbucet.

Campionatul de fotbal dintre echipa de copii din Barcelona şi cele ale etniilor din Banat este programat să înceapă astăzi, de la ora 17,  în Parcul Clăbucet, iar dacă va ploua, se va muta în sala sport din Giroc. Vor intra pe teren echipe ale şcolilor din Barcelona, care vor purta tricourile renumitei FC Barcelona, Zrenjanin, Liceul “Obradovici”, Colegiul Bănăţean, “Bela Bartok” şi Liceul Pedagogic.

Cei 21 de copii de la Scola Lys au sosit miercuri la Timişoara pentru a participa la Festivalul “Inimă de Copil”. Barcelonezii au vizitat prima dată Liceul “Dositei Obradovici”, “Bela Bartok” şi Colegiul Bănăţean, unde elevii etniilor din Banat le-au prezentat tradiţiile şi costumele populare.

Micuţii catalani au fost apoi oaspeţii firmelor cu capital spaniol din Timişoara, au aflat despre Revoluţia Română din 1989, în cadrul unei vizite la Muzeul Revoluţiei.

Sâmbătă, în Parcul Rozelor, reprezentanţii etniilor din Banat şi copiii din Catalunia vor prezenta prin dansuri şi cântece tradiţia şi portul popular al zonelor de unde provin.

   

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite