Cadou de peste 20.000 de lei pentru olimpicii timişoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaţia ArtMedia din Timişoara a continuat şi în acest an tradiţia de strângere de fonduri pentru copiii olimpici. Anul acesta s-au adunat 22.000 lei care vor fi oferiţi elevilor în pragul Zilei Copilului.

Doina Popa, directorul Fundaţiei ArtMedia, a organizat şi în acest an o strângere de fonduri pentru copiii olimpici din Timişoara. În urma acestui demers, 60 de copiii cu note remarcabile la învăţământ, aleşi de Inspectoratul Şcolar, vor primi câte o mică atenţie. Fiecare dintre ei se va alege cu 300 de lei, o cutie de ciocolată şi o invitaţie la spectacolul „Arta de a fi pururi tânăr”, din data de 29 mai, de la Sala Capitol.

Deşi este criză, am reuşit să strângem în mai puţin de o lună 22.000 de lei, de la diferite firme şi oameni de afaceri din Timişoara. Mă bucur că am găsit oameni de calitate care se gândesc să facă mecena pentru copiii talentaţi. E important să îi susţinem chiar şi cu o sumă modică. Ei reprezintă viitorul acestui oraş”, a declarat Doina Popa.

Mădălina Lefter şi Dan Puric în spectacol


Spectacolul „Arta de a fi pururi tânăr” va avea două părţi. În prima, Mădălina Lefter va susţine un recital în permieră la Timişoara. Solista în vârstă de 13 ani a uimit Italia într-un concurs organizat de televiziunea Rai Uno. Tânăra cântăreaţa are în palmares Cerbul de Aur Junior, Mamaia Copiilor şi multe alte concursuri naţionale şi internaţionale. A cântat la Viena, a urcat pe scenă alături de cei de la Abba şi Ştefan Bănică Junior.  În partea a doua va avea loc un show susţinut de renumitul actor Dan Puric.

Mădălina Lefter este o voce cu totul şi cu totul deosebită. Are un timbru special, de zici că nu e adevărat. Pentru partea a doua am ales un actor care să aibe succes mare la tineret, un om la modă, iar acesta este Dan Puric”, a mai declarat Doina Popa.

Biletele s-au pus deja în vânzare la casieriile Operei şi a Filarmonicii Banatul, la preţuri între 20 lei (pentru elevi şi studenţi), 40 şi 50 de lei.

 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite