Bănățeanca Anca Pop își lansează în toamnă albumul pe piața Nord Americană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anca Pop va susține primul concert din cariera ei în Parcul Rozelor din Timișoara, joi, 2 iunie, de la ora 20.30, împreună cu producătorul și compozitorul Goran Bregovic care co-producător pe albumul acesteia de debut.

În cadrul concertului din Parcul Rozelor, timișorenii vor avea ocazia să-i vadă pe Goran Bregovici și Anca Pop cântând împreună single-ul “Jealous Monster”, precum și multe alte surprise. Cântăreața originară din Moldova Nouă, însă crescută în Canada, va urca pentru prima dată pe o scenă în deschiderea concertului pe care Goran Bregovici o susține la Timișoara.

Albumul de debut “Anca Pop” va conține 12 piese și se află în stadiu de mixaj la ora actuală.  Va fi lansat pe piața Nord Americană în toamna acestui an.

“Album va fi trimis la Paris pentru mixaj. Am găsit acolo pe cineva care este foarte bun în acest domeniu. Acest album îmbină elementele muzicale de baza ale pop-rock-ului american cu spiritul boem al rivierei franceze și nebunia celor din balcani”, a declarat Anca Pop. 

S-a reprogramat concertul de la București

Unul din single-urile albumului va fi și piesa “Jealous Monster” cântat alături de Goran Bregovic. Cei doi vor prezenta piesa în premieră în concertul din Parcul Rozelor.

În trupa Ancăi Pop cântă muzicienii timișoreni Horea Crisovan – chitară, Alin Stoianovici – acordeaon, Victor Micăaus – bass, Florin  Cvasa - tobe și Fely Donose - backing vocals.

Biletele pentru concertul Goran Bregovici au fost deja puse în vânzare şi se pot achiziţiona de la Agenţia Teatrului Naţional Timişoara şi Sala Capitol a Filarmonicii Banatul.

Anca Pop și trupa ei vor cântă și în deschiderea concertului Goran Bregovici de la București, care a fost reprogramat pentru data de 5 iunie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite