Goran Bregovici promovează o timişoreancă pe scena mare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Anca Pop va avea parte de un debut fulminant în lumea artistică. Aceasta va cânta pentru prima dată pe o scenă, pentru întâia oară în faţa publicului, în deschiderea concertului lui Goran Bragovici.

Tânăra cântăreaţă Anca Pop, care a început să cânte de hobby în Canada, a revenit la Timişoara pentru a-şi încerca norocul în muzică. În scurt timp s-a apucat de treabă şi a atras de partea ei muzicienii de valoare din oraşul de pe Bega, care au văzut potenţialul ei. A avut norocul să îl cunoască pe renumitul muzician Goran Bregovici, cu care a legat o prietenie. Drumurile timişorencei la Belgrad s-au înteţit, iar compozitorul şi chitaristul sârb a devenit co-producătorul primul album al Ancăi Pop, la care se lucrează în acest moment.



A venit însă şi momentul debutului pe o scenă. Şi nu orice fel de debut, ci chiar în deschiderea celor două concerte Goran Bregovici, la Bucureşti, pe 1 iunie, şi la Timişoara, pe 2 iunie. „E primul concert din viaţa mea. Nu am mai cântat nici măcar în cluburi, ci doar la repetiţii cu colegii. Nu am nicio emoţie. Cred că mai multe griji îşi fac ceilalţi muzicieni”, a declarat Anca Pop.

Videoclip cu Goran Bregovici


Anca Pop Band va cânta cinci piese în deschiderea concertelor lui Goran Bregovici. La ultima melodie, intitulată „Jelous Monster”, va urca pe scenă şi Bregovici, acesta fiind single-ul  pe care muzicianul sârb apare şi pe album. „Iniţial am vrut să cântăm doar această piesă cu Goran. Dar el a propus să venim cu mai multe melodii în deschiderea concertului”, a mai spus Anca.



Din Anca Pop Band fac parte Horia Crişovan, chitarist şi producător general al albumului, Florin Cvaşa (tobe), Alin Stoianovici (acordeon), Victor Miclăuş (bass) şi Fely Donose (backing vocals). Timişorenii lucrează din greu la primul album, pe care se vor regăsi 12 piese. Primul single va fi „Jelous Monster”, în colaborare cu Goran Bregovici. În această vară va apărea şi videoclipul la această piesă.

„Lui Goran i-a făcut plăcere să această colaborare. Spune că îi scoate la iveală latura lui rock, ca în vremurile în care cânta cu Bijelo Dugme. Spune că îi era dor”, a mai declarat timişoreanca.

image

Citeşte şi:

Anca Pop: „Goran Bregovici m-a inspirat să iau muzica în serios”

Muzicianul Goran Bregovici îşi închiriază trupa pentru nunţi şi înmormântări



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite