Alexandrina: “Am să încerc să pătrund pe piața muzicală rusă. Înțeleg mentalitatea oamenilor de acolo”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreața Alexandrina Hristov a ajuns la Timișoara cu primul ei turneu național. Aceasta va cânta în această seară, de la ora 21.00, în clubul River Deck.

Alexandrina Hristov face parte din categoria celor mai interesanți muzicieni autohtoni. Cântăreața născută și lansată în Republica Moldova, unde era cunoscută ca “Tori Amos din Chișinău”, s-a stabilit în România, în 2006. A ajuns în atenția publicului larg prin intermediul emisiunii Garantat 100% de pe TVR. Primul ei disc, intitulat “Om de lut”, poartă semnătura a doi timișoreni, Petrică Ionuțescu și Gabriel Almași, care au fost producătorii muzicali.

Între timp, Alexandrina și-a schimbat complet trupa și a renuțat la colaborarea cu muzicienii timișoreni. Basarabeanca se află în plin turneu național lansat la începutul lunii aprilie. În cadrul turneului au existat și două concerte în Rusia, la Moscova și St.Petersburg. “Au fost primele mele concerte în Rusia. La St.Petersburg am participat la un festival internațional de jazz. Am cântat și piese în limba rusă. Mă gândesc să pătrund și pe piața muzicală din Rusia. Vorbesc limba și înțeleg mentalitatea oamenilor de acolo. Am spus mereu că am crescut cu rock-ul rusesc și cu pop-ul francez”, a declarat Alexandrina.



Pregătește un album diferit

Cântăreața va lansa în curând și noul ei album, care va cuprinde 20 de piese și pe care va avea numeroase colaborări. “Pe album voi avea muzicieni care cântă la harpă și violoncel, cant cu Silent Strike, vreau să cant și cu Artanu o piesă, pentru că e o voce care sună foarte bine. E un album  total diferit față de primul”, a mai spus Alexandrina.



"Pictura e meseria mea"

Pe lângă activitatea de cântăreață, Alexandrina Hristov și-a făcut deja un nume în lumea artiștilor, având vânzări bune cu picturile ei. Ea a vândut recent un tablou și la prima licitație profesionistă organizată la Timișoara. “Pictura e meseria mea. Am două facultăți de arte plastice: design și artă decorativă. Concep și poșete, iar acum urmează și accesorii”, a mai spus artista.



VEZI AICI TABLOURILE ALEXANDRINEI

Concertul Alexandrinei Hristov de la Timișoara va avea loc în această seară, de la ora 21.00, în clubul River Deck.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite