Designerul trăsnit lansează colecţia de cercei şi coliere cu faşă ghipsată, instrumente şi pense chirurgicale, fiole şi medicamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Designerul timişorean Adrian Haiduc continuă să atragă atenţia prin prezentările excentrice. Acesta va lansa vineri colecţia "BMental" în care foloseştie ca materiel primă instrumente medicale şi medicamente.

După lansarea colecţiei de bijuterii intitulată “BCarnal”, în care Adrian Haiduc a folosit ca materie primă carne de animale, designerul timişorean revine cu o nouă idee trăznită. De această dată pentru colecţia “BMental” foloseşte medicamente şi echipament tehnico-medicinale. “Este o concepţie ce vrea să tragă un semnal de alarmă asupra agresiunii femei de către bărbat pe plan psihic şi intellectual. Mereu s-a mers pe principal că femeia este inferioară bărbatului. Această campanile vine după BCarnal, care a avut ca motto: <Nu trata femeia ca o bucată de carne>”, a declarat Adrian Haiduc.

Accesorii medicale metalizate

Colecţia „BMental” va fi lansată vineri, în clubul Princes din Bucureşti, unde vor fi prezentată o colecţie formată din 15 coliere şi cercei. Din lucrările lui Adrian Haiduc fac parte „bijuterii” şi „accesorii” realizate din faşă ghipsată, instrumental şi pense chirurgicale, fiole, medicamente, comprese sterile şi chiar ceaiuri medicinale. „Voi încerca să introduc şi elemente metalizate, pentru că este culoarea sezonului vara-toamnă 2011. O să menţin şi volumetria la nivel mondial”, a mai spus Haiduc.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite