Accident cu motocicleta la doi pași de granița cu Serbia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un motociclist din Timișoara a ajuns în șanț după ce a lovit un om care mergea pe marginea drumului. Ambele persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc în această noapte pe șoseaua care duce spre Vama Moravița, de la granița cu Serbia. Un motociclist care se îndrepta spre vamă a luat pe sus un cetățean care mergea pe marginea drumului. Atât motociclistul cât și pietonul au fost transportați de urgență la Spitalul Județean din Timișoara, însă cei doi se află în afara pericolului. La fața locului au ajuns două echipaje de poliție, care au demarat cercetările.

Tot ce știm este că motociclistul a dat peste un pieton. Nu a consumat băuturi alcoolice, pentru că a fost testat. Din fericire starea celor doi nu este gravă. Ei au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat unul din polițiștii de la fața locului.

Puternica motocicleta, marca Honda, a rămas pe marginea șoselei, în grija camarizolor proprietarului. Drumul spre graniță nu a fost blocat, deși la fața locului au sosit foarte mulți curioși din localitatea Moravița.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite