Studenţii şi absolvenţii din Timişoara pot aplica la universităţi de top din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

În apropierea vacanţei, studenţii şi absolvenţii români de studii în străinătate au demarat cea de a treia ediţie a Caravanei Ligii Studenţilor Români din Străinătate (LSRS).

În cadrul proiectului, tinerii români dornici să studieze peste hotare pot afla informaţii “direct de la sursă” cu privire la drumul pe care trebuie să îl parcurgă pentru a ajunge la universităţi de top din lume. Miercuri, 8 iunie, Caravana LSRS ajunge la Timişoara.

Ajunsă la cea de a treia ediţie, Caravana LSRS este un proiect care recunoaşte şi susţine interesul puternic al tinerilor români de a dobândi o educaţie de calitate în străinătate şi care vine în întâmpinarea necesităţii de informare a acestora la oportunităţile academice internaţionale.

Studenţi şi absolvenţi români de peste hotare le vor împărtăşi tinerilor interesaţi experienţa lor de studiu şi trai de peste hotare, prin intermediul unor seminarii interactive.

Şcoala Go Study

Caravana LSRS de la Timişoara începe cu un seminar interactiv începând cu orele 15.00, la Universitatea de Vest din Timişoara. De această dată, Liga Studenţilor Români din Străinătate le pregăteşte participanţilor o surpriză: şcoala Go Study, eveniment în cadrul căruia participanţii vor redacta aplicaţiile lor pentru universităţi din străinătate sub îndrumarea celor mai buni traineri şi studenţi de peste hotare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite