Timişeni amendaţi de poliţişti pentru că deţineau pistoale şi gloanţe fără vreo autorizaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
-
-

Doi timişeni au fost amendaţi de oamenii legii pentru că au devenit, peste noapte, "pistolari" fără să aibă vreo autorizaţie pentru muniţie sau armele deţinute.

Angajaţii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Timiş au verificat modul de păstrare a armelor de către deţinătorii legali de pe raza localităţii Unip, comuna Sacoşu Turcesc, ocazie cu care l-au depistat pe Ioan B., de 43 de ani, care deţinea la domiciliul său, fără a îndeplini condiţiile legale, două arme letale ce au fost găsite agăţate pe scara interioară a imobilului.

De asemenea, într-o cutie din carton aflată în sufrageria imobilului au mai fost găsite mai multe dispozitive de iluminat pe timp de noapte şi cartuşe de diferite calibre.

Totodată a mai fost identificat Cosmin G. M., de 23 de ani, din Timişoara, care fiind deţinător legal de armă letală a păstrat arma la bunicul său, în localitatea Unip, unde au fost identificate mai multe cartuşe cu alice mai mari de 5mm. Tânărul a fost amendat cu 4.000 de lei pentru nerespectarea obligaţiei de păstrare a armelor în condiţiile legale şi fabricarea, comercializarea, deţinerea sau utilizarea alicelor cu diametrul mai mare de 5 mm.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite