UPDATE Dezvăluirile „regelui asfaltului“, Georgică Cornu: „Am informaţii că Seculici, preşedintele PDL Arad, va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean din partea USL“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcția Națională Anticorupție colectează date despre mai multe contracte încheiate între Primăria Arad, Consiliul Județean și firma milionarului bănățean Georgică Cornu. Regele asfaltului a organizat o conferinţă de presă pentru a oferi mai multe detalii. Locația aleasă de Cornu pentru conferința de presă este conacul de la Herneacova.

UPDATE, ORA 13.00 În urma zvonurilor apărute în presă, conform cărora, în spatele acțiunilor DNA de la Primăria Arad dar și de la Consiliul Județean Arad, ar fi liderul PDL Arad, Gheorghe Seculici, acesta a negat printr-un comunicat de presă, orice implicare. "Nu există nicio legătură între drumul meu în Statele Unite şi ceea ce se întâmplă acum în Arad, orice speculaţie fiind făcută probabil cu scopul de a pune în conflict liderii PDL Arad, una dintre cele mai performante organizaţii PDL din ţară”, afirmă Seculici. “Nu ne răfuim între noi, nu ne răzbunăm unul pe celălalt. Poate că asta se întâmplă în alte partide politice, dar PDL Arad este puternic fiindcă este unit. Într-adevăr, mi-am manifestat intenţia de a candida la preşedinția Consiliului Județean Arad, iar în jurul acestui anunţ s-a creat o dezbatere în partid. Dar este o dezbatere, nu un război. Nu îl consider duşman pe primarul Aradului, Gheorghe Falcă, sau pe oricine altcineva din organizaţia noastră, doar pentru că în unele situaţii avem opinii diferite”, precizează Seculici.

Mai mult, Seculici neagă că ar fi în spatele acțiunilor DNA. "Nu am relaţii la DNA şi nu cunosc persoane care să aibă intenția sau capacitatea să manipuleze DNA. Mai mult, cred că cei care susţin că pot influenţa procurorii anticorupţie încearcă să epateze, fac afirmaţii fără acoperire în realitate", a precizat Gheorghe Seculici. Acesta va reveni în țară abia la sfârșitul acestei săptămâni.

Săptămâna care a trecut a fost una extrem de agitată pentru „greii” arădeni, Gheorghe Falcă și Nicolae Ioțcu. Direcția Națională Anticorupție a solicitat mai multe documente referitoare la contractele încheiate între Consiliul Județean Arad și Primăria Arad, cu firma deținută de Georgică Cornu. După ce ancheta a devenit publică, „regele” asfaltului a declarat că cerecetările au la bază lupte politice. Georgică Cornu a hotărât, însă, să vorbească despre contractele cu cele două instituții arădene.

Regele asfaltului vorbeşte despre afacerile lui Gheorghe Falcă

În cadrul conferinţei de presă, Georgică Cornu, supranumit şi „regele asfaltului“, a spus că în spatele controalelor DNA de la Primăria Arad se află Gheorghe Seculici, socrul lui Falcă şi preşedinte al PDL Arad. Conform omului de afaceri timişorean, războiul a pornit din momentul în care Falcă nu l-a susţinut pe Seculici la preşedinţia Consiliului Judeţean Arad. „Am informaţii că Seculici va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Arad din partea USL“,  a declarat Georgică Cornu.

Vom reveni cu amănunte!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite