Viitoarea nevastă din Timişoara a lui Cristi Borcea: "Vrea mulţi copii. Sunt o fată simplă căreia îi este frică de celebritate" GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alina, aleasa inimii bossului dinamovist Cristi Borcea, a trecut marţi printr-o operaţie delicată: i s-a înlăturat un chist. Tânăra de 27 de ani a povestit pentru Adevărul de seară Timişoara că vrea să aibă cât mai repede copii cu Cristi Borcea, însă că îi este frică de celebritate.

Reîntoarsă din America, Alina Vidican a dat fuga la Timişoara pentru o operaţie urgentă. Viitoarea soţie a lui Cristi Borcea s-a simţit rău mai multe zile, după ce una dintre labii i s-a umflat, iar tânăra risca o infecţie urâtă, care în cel mai rău caz ar fi putut să o împiedice să mai aibă vreodată copii.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU ALINA VIDICAN

Frumoasa de 27 de ani a ales să fie operată într-un spital de stat, chirurg fiind chiar medicul care i-a ajutat mama să o aducă pe lume. "Îmi aduc aminte de naşterea Alinei ca şi cum ar fi fost ieri. Operaţia efectuată nu a fost una grea, însă existau riscurile unei infecţii. Mă flatează că a avut încredere în mine", a spus doctorul Petre Civic. Alina a fost condusă spre sala chirurgicală de iubitul şi viitorul ei soţ, Cristi Borcea, care a ţinut să fie lângă ea.

image

"Mă simt bine şi urmează o perioadă de recuperare. Vreau să am copii cu Cristi. Nu contează numărul lor sau sexul. Important e să fie sănătoşi. Aştept cu mari emoţii şi nunta. Am înţeles că până la urmă naşul se va ocupa să vină Shakira la petrecere", ne-a declarat ieri Alina.

image

Intervenţia suferită de Alina îl trimite pe Cristi Borcea în pauză de sex. Specialişti în ginecologie spun că după o astfel de operaţie, pacienta nu trebuie să-şi reia viaţă sexuală mai devreme de o lună.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite