Antrenamente pentru tinerii care vor să fie competitivi pentru un job din străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii timişoreni membrii ai AIESEC Timişoara sărbătoresc, astăzi, 17 ani de existenţă a asociaţiei studenţeşti în capitala Banatului. Fiind una dintre organizaţiile studenţeşti de tradiţie, AIESEC oferă liceenilor, studenţilor, dar şi absolvenţilor şansa unor experienţe unice internaţionale, interculturale şi de dezvoltare personală.

Cei care îşi doresc să ajungă în ţări ca India, Filipine, Malaezia sau Togo pentru a-şi îmbunătăţi experienţa profesională, dar şi cea personală au ocazia să se înscrie în programele de exchange ale celor de la AIESEC. „În urma unui internship te întorci cu un alt capital de cunoştinţe, alte experienţe personale. Îţi creşte încrederea în sine şi în ceea ce poţi să faci", a spus Sonia Oprean, memvră AIESEC, care şi-a petrecut şase luni muncind în Filipine prin programul de Exchange.

Începând cu luna aprilie, asociaţia studenţească din Timişoara a dat startul unor noi programe accesibile tuturor celor interesaţi. Printr-o şcoală de Branding, una de IT şi una de Sales cei curioşi au oportunitatea să participe la traininguri susţinute de alţi memrii AIESEC din întreaga lume. „Dăm posibilitatea studenţilor să participe la cursuri, practică şi chiar colaborări în cadrul acestui program", a spus Andrei Gabriel Palamariu, reprezentant AIESEC Timişoara. Pe lângă acest program tinerii pot afla cum îşi pot folosi resursele într-un mod cât mai eficient la alte traininguri susţinute de tinerii din AIESEC sau cum să îşi facă un buget, un cont de economii la cusrurile de educaţie financiară pentru liceeni. Aceste proiecte se derulează din aprilie până în mai. Doritorii se pot înscrie în proiectele AIESEC prin completarea unui formular disponibil pe site-ul asociaţiei. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite