"Împăcare" sângeroasă cu lovituri de cuţit la Timişoara. Martori au fost doi copii în vârstă de un an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băut şi cu gândul la împăcarea cu concubina, un timişorean - însoţit de un prieten - a ajuns să îşi agreseze iubita şi să îl înjunghie de mai multe ori pe fratele acesteia. Înainte să plece, agresorul şi-a lovit victima în cap cu o cărămidă. Întreaga poliţie din Timişoara e pe urmele agresorului şi a amicului acestuia. Martori la eveniment au fost copiii femeii.

UPDATE, ORA 07.50

Poliţiştii de la toate secţiile de poliţie din oraş au primit semnalmentele agresorului şi amicului acestuia. Până la această oră, nici unul dintre cei doi nu a fost reţinut. Victima a fost operată azi-noapte la Spitalul Judeţean din Timişoara

Scene de groază, azi-noapte, în Calea Şagului din Timişoarei. Gustav Racoţi, în vârstă de 30 de ani, a decis că e momentul să se încape cu iubita lui. Săptămâna trecută, bărbatul a dat foc la una dintre ferestrele casei în care locuieşte concubina lui, după ce aceasta a refuzat să îl reprimească în locuinţă.

image

Foto: Femeia spune că nu mai vrea să audă de fostul iubit

Azi-noapte, bărbatul a băut bine, după care s-a reîntors la iubirea vieţii lui, pe care a cunoscut-o în urmă cu un an pe internet. Femeia a vrut să discute pe Gustav Racoţi, însă fratele ei a intervenit în discuţie, lucru care l-a costat scump. Nu a apucat să spună decât câteva cuvinte, după care s-a trezit înjunghiat în picior şi în abdomen. Căzută la pământ, victima a mai fost lovită în cap cu o cărămidă, după care agresorul s-a făcut nevăzut.

image

"Nu mai vreau să aud de el. Aşa mă iubeşte el pe mine? Putea la fel de bine să le facă rău micuţilor mei, care au doar un an. Eu l-am iubit pe Gustav, dar nu mai vreau să aud de el. Nu ştiu ce a fost în capul lui, mai ales că a mai făcut puşcărie în trecut. Sper să îl prindă poliţia", a spus sora victimei.

image
image
image
image

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Cât de periculoasă este viaţa...

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite