Update + GALERIE FOTO: Trio amoros cu împuşcături în centrul Timişoarei: Un tânăr a vrut să îl împuşte pe cel care i-a violat şi batjocorit iubita

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul a avut loc în Piaţa 700, scandalul având loc între iubită, actualul iubit şi fostul concubin, martori fiind zeci de trecători. În zonă s-au auzit mai multe împuşcături. Agresorul a fugit de la locul faptei, astfel că poliţiştii au pornit în urmărirea lui. Totul a pornit de la faptul că victima s-a întâlnit cu fosta iubită, iar cei doi nu au reuşit să îşi stăpânească emoţiile negative.

Ancuţa Puiu, de 40 de ani, a trecut prin clipe de groază în această dimineaţă, când o plimbare alături de prietena ei s-a transformat în clipe de chin. În Piaţa 700, tânăra timişoreancă s-a întâlnit cu fostul ei concubin, Marinel Drăgănescu, de 40 de ani. În urmă cu şapte ani, pe când cei doi se iubeau, fata ar fi fost violată de acesta la Pădurea Verde, după care acesta ar fi tuns-o cheală pentru a o batjocori şi mai mult.

image

Foto: Tânăra a fost violată şi batjocorită în urmă cu şapte ani de fostul concubin

Fata nu a mai reuşit să îşi stăpânească emoţiile în această dimineaţă, astfel că i-a spus fostului iubit tot ce avea pe suflet. Marinel Drăgănescu a devenit violent, astfel că prietena Ancuţei Puiu a ales să îl sune şi să îi ceară ajutor actualului concubine, Raul Pătruş.

Băiatul a apărut la câteva minute distanţă în Piaţa 700, tocmai pe când cearta era în toi. A sărit din maşină şi şi-a scos de la buzunarul din spate un pistol, cu care a tras mai multe focuri pe plan vertical. Întreaga piaţă a înlemnit.

image

Foto: Pistol folosit de agresiune

Conştient de fapta comisă, Raul Pătruş s-a suit la volan şi a fugit. Întreaga poliţie din Timişoara a fost mobilizată în căutarea unui Peugeot albastru, care după zece minute a fost văzut în Piaţa Traian. Poliţiştii cu greu l-au imobilizat pe băiat.

image

Foto: Bărbatul agresat spune că îl va acţiona în instanţă pe actualul iubit al fetei

Problemele au continuat să apără, oamenii legii descoperind că agresorul nu are permis de port armă. Arma găsită este una bazată pe gaz, fapt care face imposibilă stabilirea numărului de gloanţe care au fost trase în aer. "Agresorul susţine că a apăsat o singură dată pe trăgaci, pe când martorii au auzit mai multe împuşcături. Agresorul va fi prezentat în această după-amiază în faţa procurorilor cu propunerea de arestare preventivă pe 29 de zile", a spus Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

image

Foto: Agresorul urmează să fie prezentat în faţa procurorilor cu propunerea de arestare preventivă

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite