Tehnologia viitorului este plimbată prin Timişoara cu un tir IBM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai mari corporaţii producătoare de tehnologie din lume şi-a adus cele mai noi sisteme hardware şi software în faţa Universităţii de Vest din Timişoara cu un camion uriaş. „IBM System Technology Truck" este metoda prin care corporaţia arată lumii cele mai recente tendinţe şi tehnologii din domeniu.

Timişorenii care şi-au făcut drum prin faţa Universităţii de Vest din Timişoara au fost surprinşi să vadă un tir în parcarea instituţiei. Prea puţini au ştiut că în autovehicolul gigant era expusă tehnologia de ultimă oră a IBM cu inovaţiile care vor schimba în curând sistemul de operare al multor companii.

Noile tehnologii sunt mult mai performante şi mai avantajoase din punctul de vedere al costurilor decât cele de până acum. Mai mult sistemele sunt capabile să gestioneze cantităţi gigantice de date, să economisească timp şi energie, să ofere un mediu virtual pentru date de pe mai multe sisteme de stocare, care oferă acces la miliarde de fişiere din diferite locaţii. „Truck-ul promovează infrastructura IT a IBM-ului, o infrastructura dinamică, ce stă la baza tuturor dezvoltărilor aplicaţiilor folosite de foarte multe instituţii", a spus Marius Vasile, System Sales Manager în cadrul IBM.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite