Nebunia amenzilor începe odată cu perioada cumpărăturilor de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea Crăciunului, străzile Timişoarei se aglomerează şi locurile de parcare rămân la fel de puţine. Poliţiştii comunitari sunt atenţi şi fac altfel de cadouri de Crăciun timişorenilor, dau amezi celor care nu parchează regulamentar.

Cei care îşi urcă maşinile neregulamentar în zona pieţelor din oraş şi încurcă circulaţia sunt principalii vizaţi. Nici comercianţii nu vor putea sta liniştiţi dacă nu îşi dau marfa cu toate actele în regulă. Verificările şi împărţirea amenzilor a început deja la finalul săptămânii trecute când mai multe echipe mixte de comunitari şi jandarmii au controlat Piaţa Mehala.

În acest final de săptămână, comunitarii au legitimat aproape 80 de persoane, iar dintre acestea şase au fost duse la secţie unde au fost făcute verificări. Comunitarii au împărţit 17 amenzi şi mult mai multe avertismente. Şase maşini au fost ridicate pentru că au fost parcate ilegal şi 13 colante au fost aplicate pe parbrizele autoturismelor. Toate pieţele din oraş vor fi verificate de comnitari şi jandarmi în perioada următoare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite