DRAMA O nouă viaţă pentru o adolescentă violată îngrozitor de un bolnav de SIDA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La şase luni de la viol, tânăra de 16 ani a aflat că nu a fost infestată cu virusul HIV, iar de săptămâna viitoare va merge la liceu. Până zilele trecute, Andrea, o tânără de 17 ani din comuna timişeană Nădrag, a trăit vreme de câteva luni o dramă.

 Pe 19 februarie, fata a fost violată de un vecin bolnav de SIDA. Din acel moment, viaţa Andreei a devenit un calvar. Săptămânal, tânăra de 17 ani, a venit la Timişoara pentru tratament preventiv şi analize.

În acest timp, violatorul ei, Petre Alcan, de 27 de ani, a fost arestat şi dus în arestul Inspectoratului de Poliţie Timiş. Bărbatul a susţinut că nu a violat-o pe minoră, ci că aceasta a acceptat de bună voie contactul sexual în schimbul câtorva ţigări şi a 50 de lei.

Vestea bună


„Lunile care au trecut de la viol au fost îngrozitoare. A trebuit să privesc cum toată viaţa fetei mele s-a sfărâmat în fiecare zi. Am avut probleme la primărie, dar şi la şcoală. Noroc cu medicii buni. A trebuit să plec în Italia, să muncesc pentru bani. Zilele trecute am primit însă o veste bună. Andreea nu a fost infestată, deci nu are SIDA“, a spus tatăl fetei, Ion F.

Din 13 septembrie, Andreea va merge la liceu, unde părinţii speră ca fata îşi va face prieteni pentru a trece mai uşor peste drama suferită.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite