Noi cazuri de trichineloză în Timiş. Află unde sunt focarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Porcul din gospodăriile tradiţionale este tăiat de Ignat
Porcul din gospodăriile tradiţionale este tăiat de Ignat

Alte şase persoane au fost internate în spital cu simptome de trichineloză după ce au consumat carne de porc neverificată. Medicii timişoreni au identificat deja două focare ale bolii: la Maşloc şi în localitatea Victor Vlad Delamarina.

Medicii aşteaptă rezultatele analizelor pentru a confirma dacă pacienţii au fost sau nu îmbolnăviţi. Patru persoane au ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş Timişoara, iar alţi doi timişeni sunt în grija doctorilor de la Spitalul Militar de Urgenţă. Pacienţii sunt din Maşloc, Fibiş şi Lugoj. Primii timişeni susţin că au consumat carne de porc din Maşloc iar cel din Lugoj spune că a mâncat carne infestată din localitatea Victor Vlad Delamarina, acolo unde au apărut primele cazuri de trichineloză din acest an.  În urmă cu două săptămâni, trei timişeni din localitatea Victor Vlad Delamarina au ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara după ce au consumat carne de porc netestată. Acestea au fost primele cazuri de trichineloză din Timiş din Ultimii doi ani.

Pomana porcului i-a băgat în spital: trei timişeni internaţi cu trichineloză

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite