Criza, inexistentă pentru profesionişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oameni de afaceri de marcă din România au împărtăşit experienţa succesului la „Timişoara Business Days”. „Succes” a fost cuvântul cheie la Timişoara, timp de două zile. Crema oamenilor de afaceri români a fost reunită, pentru a da un sfat firmelor locale.

Zeci de afacerişti din întreaga ţară au venit cu poveşti de succes la „Timişoara Business Days”. Printre conferinţe şi sesiuni interactive, patronii firmelor locale s-au înghesuit cu diverse întrebări referitoare la problemele cu care se confruntă.

Ciprian Iorga are 33 de ani şi este managerul unei firme de consultanţă în domeniul proiectelor europene. El spune că a participat la eveniment ca să găsească soluţii de îmbunătăţire a firmei sale, dar nu exclude să găsească un potenţial client. „Am venit, mai întâi pentru socializare. Este important să cunoşti oamenii de afaceri locali şi asta este o oportunitate fericită de a-i cunoaşte. Am frecventat destule evenimente de profil şi pot să spun că deja mă aştept să mă aleg şi cu câţiva clienţi”, a declarat acesta.

Secretul succesului

Cristian Oneţiu, reşiţeanul care a pus temeliile unei companii Bio, a fost prezent la zilele afacerilor timişorene. Bărbatul care este co-proprietar al unei companii de peste 50 de milioane de lei spune că recesiunea a existat doar în rândul celor care s-au îmbogăţit peste noapte.

„Pentru profesionişti, nu a existat această criză. Desigur, cei care s-au îmbogăţit peste noapte, în urma parvenitismului, s-au entuziasmat cu nişte cheltuieli supradimensionate, s-au trezit afectaţi. Explozia era de aşteptat. Pasiunea şi nebunia reprezintă cheia succesului”, a explicat Oneţiu.

„The Secret”, filmul care a inspirat afaceri

Evenimentul a fost marcat de o video-conferinţă cu Paul Martinelli, unul dintre protagoniştii peliculei care a făcut furori în anii 2006 – „The Secret”. Conform afaceriştilor prezenţi la eveniment, teoriile motivaţionale ale acestuia au reprezentat temelia a sute de afaceri de pe întreg mapamondul. Gândirea pozitivă şi cunoaşterea obiectivelor personale promovate în film au influenţat minţi puternice din lumea afacerilor. Oneţiu susţine că după o serie de afaceri ratate, şi-a vizualizat destinul şi s-a concentrat zilnic pe ceea ce vrea, până să ajungă ceea ce este.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite