Snow Show 2010: Schiuri din materiale folosite în aeronautică şi geci cu cristale Swarowski

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima expoziţie cu vânzare din Timişoara, dedicată iubitorilor de schi sau snowboarding, şi-a deschis porţile. Târgul le oferă timişorenilor ingrediente indispensabile în anotimpul rece: schiuri, plăci, îmbrăcăminte de iarnă şi sejururi la munte.

Târgul Snow Show oferă o gamă extrem de variată de produse destinate amatorilor de sporturi de iarnă şi numai. Se pot achiziţiona de la produse de ultimă generaţie, la preţuri deloc mici, până la schiuri second-hand sau marfă la preţ redus. „Avem schiuri, plăci de snowboard, legături, clăpari, beţe, ochelari, mănuşi, îmbrăcăminte pentru schi, produse bio pentru întreţinere corporală la munte, dar şi firme care prezintă oferte de turism la munte”, a declarat Adel Vigdorovics, organizatorul primei ediţii a Snow Show-ului.

Juhasz Akos vine din Ungaria cu o gamă variată de schiuri. „Avem un magazin lângă Budapesta, de aproape 20 de ani. Am adus aici şi schiuri bune care pot fi cumpărate cu preţuri mici. Sunt şi folosite, şi noi, şi ieftine, şi scumpe”, a spus Juhasz Akos. De la comerciantul maghiar se poate cumpăra o pereche de schiuri bune şi cu 2.000 de lei. 

Schiuri din carbon

La târg au fost aduse însă şi câteva din schiurile de ultimă generaţie. Cei de la Fischer au prezentat schiurile nr.1 mondial la schi fond. Cele mai scumpe schiuri ajung la suma de 1.500 de euro şi sunt destinate profesioniştilor în ale schiatului. „Schiurile Venom au fost realizate din material compozit din domeniul aeronauticii. Fischer face şi fuselaje pentru avioane. Este carbon 100 la sută, nu există nimic lemn”, a spus Ionuţ Silinc, director de vânzări Fischer România. La expoziţie pot fi găsite şi schiurile Schonfelder, un concept al multiplului campion mondial.

Plăci la preţ redus

Nici iubitorii snowboardului nu au fost uitaţi. Reprezentanţii firmei Sport Concept oferă o gamă variată de produse de la Atomic, lideri în domeniul schiului alpin. Preţul de catalog al celei mai bune plăci este de 1.200 de euro, însă aceasta poate fi cumpărată cu o reducere de 20 la sută. „Pentru cei care sunt pasionaţi de ceva nu prea contează preţul dacă vor să aibă ceva de ultimă generaţie”, a declarat Vasile Ardel, managerul firmei. 

În cadrul Snow Show, timişorenii vor putea lua parte la prezentări ale alpiniştilor Cristian Tzecu şi Torok Zsolt, la o demonstraţie de ceruire şi întreţinere a schiurilor sau la o demonstraţie de prim ajutor în cazul accidentelor pe pârtie.

Geacă Swarovski şi blană de vulpe



Printre lucrurile inedite din târg se află şi câteva obiecte inedite. O geacă de schi, care poate fi folosită însă fără probleme şi cu alte ocazii, costă 550 de euro. Aceasta are încorporată la mâneci cristale Swarowschi, iar gulerul căptuşit cu blană de vulpe siberiană. O pereche de cizme de munte, tot cu blană de vulpe, poate ajunge şi la 1.000 de lei.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite