ORAŞUL PE SCURT: Două decenii de la Proclamaţia de la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a fost descoperită  în această dimineaţă
Victima a fost descoperită în această dimineaţă

Cele mai importante stiri din judeţ, publicate în Adevarul de Seară, ediţia de Timişoara.

Proclamaţia de la Timişoara
Astăzi se împlinesc două decenii de când membrii Frontului Democratic Român citeau din balconul Operei textul proclamaţiei de la Timişoara. Indiferent cât s-au zbătut iniţiatorii documentului pentru transformarea în act normativ a punctului 8 din Proclamaţia de la Timişoara, textul nu a devenit nici acum o lege a lustraţiei.

Concert Ştefan Bănică Jr.
Cântăreţul Ştefan Bănică Junior revine în capitala Banatului pentru un concet de club. Fanii îl vor putea asculta în această seară, de la ora 21.00, în Club 30. Preţul unui bilet este de 40 lei. În perioada următoare, în clubul din Piaţa Victoriei vor mai avea loc două concerte, prilejuite de lansarea de albumelor Jukebox şi Horia Brenciu.

Operaţie în premieră
Un bătrân de 60 de ani este primul pacient căruia medicii de la Clinica de Ortopedie din cadrul Spitalului Judeţean din Timişoara i-au montat o proteză pentru genunchi. Operaţia de ieri a fost o premieră pentru regiune, acest gen de intervenţii fiind realizate doar la Bucureşti. În prezent, starea bătrânului este foarte bună.

Crima de la stână
În această dimineaţă, proprietarul unei stâne de lângă Sacoşul Turcesc şi-a găsit unul dintre oieri mort, iar pe celălalt cu gâtul tăiat, în comă, într-un tufiş din apropiere. Cei doi bărbaţi, care erau prieteni, lucrau fără forme legale, spun poliţiştii, şi cel mai probabil s-au luat la harţă după ce au consumat alcool.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite