Elevii de la o şcoală din Timişoara se bucură de calculatoare noi datorită unei campanii de pe Facebook (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O idee inedită a unei campanii desfăşurate de Iulius Mall pe reţeaua de socializare Facebook a dus la dotarea Şcolii Generale 27 cu trei computere de ultimă generaţie, dar şi o imprimantă, un scanner şi un copiator.

Elevii de la Şcoala Generală cu Clasele I-VIII numărul 27 din Timişoara merg acum mult mai entuziaşti la opţionalele de informatică. "Noi nu am avut un laborator multimedia. Copiii sunt încântaţi pentru că au trecut de la calculatoarele vechi, la calculatoare cu viteză de reacţie mult mai mare", a spus Ioan Stana, directorul Şcolii 27. Pentru fiecare persoană care a adăugat profilul mall-ului la lista de prieteni, pe Facebook, centrul comercial a donat 1 leu.  Mai bine de 4.600 de persoane au socializat online în campania „1 Like = 1 Zâmbet".

image

CLICK PE POZĂ PENTRU GALERIE FOTO

Revista şcolii, primul plan

Bucuria cea mai mare a elevilor de la Generala din Dâmboviţa, este că îşi pot face revista şcolii mult mai uşor. "Anul trecut am făcut revista şcolii şi vrem să o facem şi anul acesta. Acum o să fie mult mai uşor să o facem direct aici că avem pe ce", a spus Denis Bizău, elev în  clasa a VIII-a.

 6.500 de lei, atât au valorat echipamentele donate şcolii, mall-ul suplimentând diferenţa de la 4.600 de lei

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite