REVELION 2011 Ce purtăm la petrecerea de Anul Nou, recomandările creatorilor de modă bănăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rochiţele negre sunt recomandate timişorencelor indecise
Rochiţele negre sunt recomandate timişorencelor indecise

Ţinuta perfectă pentru Revelion, cea mai apreciată de timişorence şi recomandată de designerii vestimentari, a rămas cea simplă.

Creatorii de modă le sfătuiesc pe doamne şi domnişoare să nu exagereze în alegerea culorilor sau a rochiilor, ci să mizeze pe efectul accesoriilor. „Rochia de coctail cu un detaliu care să iasă în evidenţă este cea mai potrivită. Pot merge pe ceva simplu, o culoare neutră, cu un accesoriu, un colier la baza gâtului, mai multe brăţări pe o mână, sau poate o pereche de pantofi care să aibă mai multe detalii, mai degrabă decât o rochie exagerată”, a spus Diana Bobar, designer timişorean.

Iaşi: Ţinute şi coafuri lejere pentru Revelion. Aflaţi ce recomandă stiliştii pentru petrecerea de Anul Nou

Modelele pot fi şi simple şi sexy şi la pot ace pe doamne să se simtă admirate. „Anul acesta s-au purtat foarte mult rochiile pe un umăr, cu o mânecă, asimetrice, foarte scurte", a mai spus Diana Bobar. Culorile în trend sunt cele neutre care pot fi uşor potrivite cu accesorii colorate. "Majoritatea au mers pe culoarea bej, nude, culoarea pielii, culori neutre, dar şi foarte multe au ales negrul. Am avut foarte multe cliente care nu au renunţat la rochia neagră pentru că nu ştiu exact cum va fi petrecerea la care vor merge şi nu vroiau să iasă în evidenţă", a spus creatoarea.

Nici bărbaţii nu trebuie să îşi facă prea mari probleme legate de ţinuta de Anul Nou. „Domnii pot opta pentru o cămaşă fără cravată, o vestă peste, poate una cambrată, chiar una tricotată sau un pulover”, a mai spus Diana Bobar.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite