REVELION 2011 Mai sunt oferte pentru întârziaţii care încă nu au decis unde vor petrece noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişorenii pot sărbători la miezul nopţii şi în Piaţa Operei
Timişorenii pot sărbători la miezul nopţii şi în Piaţa Operei

Noaptea dintre ani este una dintre ocaziile cu care petrecerile se organizează la fiecare colţ, dând posibilitatea timişorenilor să se distreze după bunul plac.

Barurile şi cluburile din oraş au pregătit petreceri ieftine şi cu o mulţime de surprize. „Până mâine, Revelionul costă 80 de lei, iar de mâine va fi 100 de lei. Mai avem în jur de 30 de locuri libere. Vor fi cinci dj printre care şi Leyzaboy, K-lu şi Newgohti, băutură la preţuri promoţionale în valoare de 30 de lei şi mâncare la discreţie”, a spus Ada Pavel, unul dintre organizatorii Revelionului de la fostul restaurant Stil. Petrecăreţii vor avea ocazia să aleagă un nou nume pentru locaţie, nume pentru care vor fi premiaţi.

Chef studenţesc


O parte dintre studenţi vor trece în noul an pe holurile căminelor din Complexul Studenţesc din Timişoara. Pentru 70 de lei, tinerii vor avea băutură şi mâncare la discreţie. „Petrecerea este dedicată în principiu studenţilor de la Drept, iar fiecare dintre ei mai are voie să aducă câţiva amici. Cheful a fost organizat din timp, iar pentru el există aprobări. Poate unii vor rămâne şocaţi că studenţii din ziua de astăzi mai fac chefuri în cămin, dar experienţa e una unică. Cred că suntem prea tineri ca să sărbătorim trecerea în Noul An la restaurant şi nici nu avem bani să plecăm peste graniţă. Am ales calea cea mai convenabilă“, a spus Lavinia Ilienescu, una dintre organizatoarele chefului studenţesc.

Scump şi simplu

Timişorenii şi-au făcut din timp rezervări pentru distracţia de Anul Nou. Cluburile cunoscute din centrul Timişoarei şi-au ocupat deja toate locurile, chiar dacă ofertele lor nu au fost de criză. Pentru petrecerea de la Scottish Pub sau Bunker, sute de timişoreni au plătit câte 200 de lei.

Sistem bate la tobe în centru


Pentru cei care vor să treacă în noul an sub lumina artificiilor, primăria a pus la cale un spectacol în Piaţa Victoriei. Invitaţi de onoare vor fi membrii trupei Sistem cu butoaiele lor. Pe scenă vor urca şi Celia, Allyona, dar şi Alexandra şi DJ Viollet. Concertele vor începe la ora 21.40, iar la miezul nopţii cerul va fi luminat de artificii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite