Prostituţie pentru şpagă la Medicină: sex de 500 de euro pentru note mari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara a fost înconjurată de scandaluri
Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara a fost înconjurată de scandaluri

Carmen Bejan a spus în faţa judecătorului că s-a prostituat că să aibă bani pentru examene. Doi studenţi au ucis un rom în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara pentru a-şi putea plăti şpăgile de la facultate.

Studenta ucigaşă de la Medicină, Carmen Bejan, a povestit cu lux de amănunte cum a ajuns să se vândă pentru sex cu 500 de euro unui ţigan de 65 de ani, judecător de stabor ţigănesc. Carmen Bejan a declarat la Tribunalul Timiş că ea s-a prostituat pentru bani de examene. „M-am prostituat pentru că îl iubeam pe Sergiu şi amândoi aveam nevoie de bani pentru şpăgile de la examenle de restanţe. Ţiganul m-a oprit pe stradă şi când i-am spus că sunt studentă, mi-a oferit bani. Pentru că în societatea noastră banii sunt totul”, a declarat Carmen Bejan, studenta ucigaşă de la Medicină.

Judecătorul timişorean Mircea Creţu, care urmează să-i condamne pe cei doi, i-a făcut morală studentei ucigaşe: „Banii nu înseamnă totul. Nu ştiu de unde aveţi această impresie greşită. Dacă apreciaţi că banii nu fac totul, nu ajungeaţi în situaţia asta”, a spus judecătorul Mircea Creţu.

Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, Ştefan Drăgulescu, nu a putut fi contactat pentru a exprima un punct de vedere. Decanul Facultăţii de Medicină, Doru Anastasiu, a spus că motivele invocate de fată nu sunt reale. „Nu cred că este cauza reală. Sunt invenţii de-ale ei”, a spus decanul. 

Puşcărie pentru corupţie

Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a devenit celebră din cauza scandalurilor sexuale şi de corupţie din ultimii ani. Un caz celebrul este cel al Adrianei Gontean, şef de lucrări la Catedra de Anatomie, care în 2003 a fost reclamată de 28 de studenţi indieni. Ei s-au plâns atunci că Adriana Gontean le cerea bani în schimbul promovării examenelor.

Sex pentru mărire de notă 

Tot la Universitatea de Medicină din Timişoara, un profesor universitar, Ioan Branea, a fost filmat cu pantalonii în vine, cerând o partidă de sex oral unei studente, pentru mărirea notei. În iunie 2004, profesorul universitar Ioan Branea, care preda „Medicină generală” la Universitatea „Victor Babeş” din Timişoara, a fost filmat cu chiloţii în vine de o studentă care venise la el pentru o mărire de notă.

Depravarea viitorilor medici

Carmen Bejan a povestit cum a încercat să se vândă pentru sex. „L-am aşteptat pe Trifu la poarta căminului. Am intrat în cameră, iar el şi-a dat jos pantalonii şi lenjeria intimă. Eu m-am dezbrăcat şi m-am pus între genunchii lui”, a povestit studenta.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite