Felicia Donose face acte caritabile între concerte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De când a intrat pentru prima oară într-un studio, Fely şi-a dedicat viaţa muzicii.

PROFIL
Născută: 15 iunie 1986
Ocupaţie: interpret RnB, compozitor
Pasiune: muzica

Originară din Sebeş, judeţul Alba, Fely a crescut într-o familie cu înclinaţii artistice muzicale. „Am crescut cu muzica în sânge, străbătându-mi fiecare celulă a corpului. Chiar dacă pentru familia mea, totul s-a rezumat la un simplu hobby, pentru mine, a devenit ceea ce mă defineşte”, mărturiseşte ea.
Artista şi-a înfiinţat prima trupă la 14 ani. „Aliens“ a fost un band pop-rock, în cadrul căruia Fely a crescut din punct de vedere profesional. După cinci ani, a hotărât să îşi urmeze propria cale. „Prima dată am intrat într-un studio de înregistrări la 16 ani. Doi ani mai târziu a apărut şi prima colaborare cu DJ Phantom, în primă fază, pentru spoturi publicitare”, spune artista. Nu după mult timp, Fely şi-a finalizat primele compozitii proprii. Una dintre acestea a ajuns pe scena de la Mamaia, interpretată de Larisa Rupea.

La 19 ani, Fely s-a mutat la Cluj-Napoca, unde a avut ocazia să colaboreze cu trupe precum Camuflaj, Vescan, Baboi, Cumicu, R.A.S.A, F-Charm, Mossad, Yalla, Bitza, Grasu XXL.

În 2009 ia naştere colaborarea dintre Fely si George Hora, care a ajutat-o să lanseze şi primul single oficial, un an mai târziu. „Vreau sa te sun“ a înregistrat peste 5 milioane de vizualizări pe Internet, în colaborare cu Puya. Nici posturile de radio din ţară nu au exclus piesa din topul preferinţelor. Fely promite un nou single online, în vara acestui an, dar şi o colaborare cu trupa Guess Who, pe viitorul album.  În plus, Fely activează şi într-un cover band, alături de Florin „Flocea“ şi Horea Crişovan. De curând, tânăra se implică într-o campanie pentru a ajuta o tânără de 37 de ani care se luptă cu o tumoră cerebrală. Astfel, Fely va organiza un concert împreună cu mai mulţi artişti, pentru a o ajuta pe Dana. „Concertul caritabil «Muneer & Friends» va avea loc în data de 9 iunie, într-un club din Timişoara. Sper să vină cât mai multă lume. Asta pentru că cei 15 lei strânşi de pe fiecare bilet vor fi transferanţi în conturile Danei Ispan. În cadrul spectacolului vom cânta live, iar participanţii vor face tot ce le stă în putinţă pentru a reuşi să o ajute pe Dana”, povesteşte Fely.

Întrebări şi răspunsuri
Care sunt artiştii tăi preferaţi?
Pot să îi enumăr pe Jessie J, Adele, Nicki Minaj, Jamie Foxx, Fugees, Rihanna, Lady Antebellum şi Missy Elliot.

Care este următorul tău obiectiv?
Îmi dedic tot timpul muzicii. Muzica a devenit principalul obiectiv, ceea ce sunt cu adevarat, dar şi sursa din care îmi câstig existenta. Nu mă văd existând fără muzică, fără să cant. Deocamdată, îmi doresc să o putem ajuta pe Dana, femeia care are o tumoare a creier. Este o femeie specială, un om bun care ajută copiii cu dizabilităţi, cei care au nevoie de o educatie speciala. Este în acelaşi timp o mamă minunată, care îşi creşte singură copilul.

Ce-i place
„Mă simt fericită să am oameni minunaţi în jurul meu. Faptul că sunt sprijinită înseamnă enorm pentru mine. Nimic nu mai contează atunci când primeşti acea energie pozitivă de la cei din jur, atunci când aceştia te fac să mergi mai departe şi să lupţi pentru tot ce ai visat o viaţă intreagă”, spune Fely.

Ce nu-i place
„Cu toţii am avut, cel putin o dată în viaţă, o perioadă în care am fost la pământ, dezamăgiţi, loviţi sau neajutorati. Cu toţii ne-am dorit o mână de ajutor, o vorbă bună sau pe cineva aproape. E groaznic să nu se întâmple asta”, adaugă Fely.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite