Taximetriştii arşi la buzunare pentru că au aşteptat clienţi unde nu trebuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 500 de şoferi de taxi au fost surprinşi în ultimele luni încălcând regulile impuse serviciului pe care îl oferă. Fie că nu aveau afişate la vedere tarifele sau numărul de contact pentru reclamaţii, fie că vânau clienţi în afara staţiei, taximetriştii au fost amendaţi de către poliţiştii comunitari.

Poliţiştii comunitari au pornit din nou pe urmele taximetriştilor din oraş. În ultima perioadă aproape 200 de şoferi de taxi au primit amenzi pentru că nu au respectat regulile în ceea ce priveşte serviciul public de transport al persoanelor în regim de taxi.

Verificările şi controalele pe care poliţiştii comunitari le desfăşoară în această săptămână dau emoţii taximetriştilor. Asta pentru că amenzile pe care aceştia le pot primi atunci când sunt constatate neregului sunt usturătoare. În ultimele două luni peste 230 de şoferi de taxi au primit amendă pentru că au parcat ilegal în alte locuri decât în staţiile dedicate lor, pentru a prelua mai mulţi clienţi. În această situaţie, taximetriştii sunt nevoiţi să achite amenzi între 250 şi 500 de lei. Mai mult, în anumite situaţii autorizaţia de taxi le poate fi retrasă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite