Poli are conturile blocate: clubul care datorii de cinci milioane de lei la Finanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FC Timişoara are probleme financiare din cauza amenzilor neplătite
FC Timişoara are probleme financiare din cauza amenzilor neplătite

Patronii clubului FC Timişoara au datorii de cinci milioane de lei, la bugetul de stat. Direcţia Generală a Finanţelor Publice Timişoara a oprit conturile clubului de fotbal, pentru că finanţatorii nu achită asigurările de sănătate sau datoriile către stat.

Citeşte şi reacţia clubului:

Chivorchian: "Ne-am înţeles cu Finanţele să plătim eşalonat, clubul nu are niciun cont blocat"

FC Timişoara s-a ales cu conturile blocate, în urmă cu câteva zile, pentru că nu şi-a achitat dările. Deşi clubul sportiv primeşte anual două milioane de euro de la Primăria Timişoara şi de la Consiliul Judeţean Timiş, patronii au datorii de cinci milioane de lei către stat.
Finanţele au amendat clubul în repetate rânduri în ultimele luni şi i-au somat pe reprezentanţii acestuia să îşi achite impozitele, însă totul a fost în zadar. La începutul lui martie, toate sumele de bani care au intrat în conturile clubului au fost blocate de inspectorii fiscali, până când clubul îşi va achita impozitele.

Probleme financiare

Clubul sportiv are mai multe probleme financiare, reprezentanţii săi judecându-se cu statul, pentru că nu vor să plătească amenzile de la Finanţe. Hotelul Boavista a solicitat falimentul clubului, pentru datorii neachitate de 151.000 de lei, deoarece conducerea clubului refuza să îşi plătească datoriile pentru cazare pentru ultimii trei ani. Fostul preşedinte de la „Poli“ se judecă cu clubul sportiv pentru banii neplătiţi din perioada în care era consilier sportiv la FC Timişoara. Anton Doboş are de luat 97.000 de lei pentru perioada ianuarie-aprilie 2007, când i-a consiliat sportiv pe jucătorii de la „Poli“. Toni Doboş a deschis un proces civil la Judecătoria Timişoara la începutul anului.

„Marian Iancu are să îmi dea aceşti bani. Au fost discuţii între avocaţii ambelor părţi, dar nu am ajuns la nicio concluzie. Eu nu am mai vorbit cu Iancu“, a spus astăzi Anton Doboş. Până la închiderea ediţiei, reprezentanţii „Poli“ nu au putut fi contactaţi.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite