Primul copil născut în Timișoara în 2011 a venit pe lume imediat după miezul nopții

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bebelușul s-a născut puțin după miezul nopții, la Spitalul Clinic de Obstretică și Ginecologie "Dr. Dumitru Popescu" din Timișoara. Nașterea s-a făcut natural și fetița a cântărit aproape trei kilograme.

În noaptea dintre ani, când majoritatea timișorenilor sărbătoreau în centru, cluburi sau în casele lor, la Timișoara au venit pe lume doi micuți. O fetiță și un băiat care s-au născut la puțin timp după miezul nopții.

O fetiță de 2,800 de kilograme a fost primul copil născut în Timișoara în 2011. Fetița a venit pe lume prin naștere naturală ora 00.15. la Spitalul Clinic de Obstretică și Ginecologie "Dr. Dumitru Popescu" din Timișoara. Fetița este mezina unei familii cu trei alți copii. Starea de sănătate a micuței și a mamei sale este una bună.

Aproape două ore mai târziu, medicii de la Clinica de Obstetrică Ginecologie Bega a Spitalului Judeţean Timişoara au ajutat o femeie din Caraș-Severin să aducă pe lume un băiat care a cântărit puțin peste trei kilograme. Copilul a fost născut prin cezariană.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite