Licitaţie de Crăciun: Motocicliştii vând o hartă făcută manual şi un tatuaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei cazuri sociale au intrat în vizorul membrilor Asociaţiei MotorClub Trust care s-au decis să ia atitudine şi să le ofere o bucurie de Crăciun. În 18 decembrie motocicliştii vor licita tot felul de obiecte pentru a aduna bani pentru copii cu probleme.

Un băiat de 20 de ani, care a rămas fără mamă şi fără un picior în urma unui accident de maşină, cinci fraţi care sunt în grija surorii lor mai mari şi un băiat de 10 ani cu retard mintal vor fi ajutaţi de motocicliştii din Timişoara. Aceştia vor organiza o licitaţie în 18 decembrie, la Rock House, de pe strada Emanuil Ungureanu. În cadrul evenimentului, oricine poate face oferte pentru diverse obiecte inedite realizate de motociclişti sau donate de firmele timişorene.

Până acum avem o hartă a Timişoarei făcută manual, un tatuaj, o cască aerografiată şi un bilet de două persoane pentru revelion. Cu o săptămână înainte de eveniment o să avem o listă completă a lucrurilor pentru care se va putea licita", a spus Adina Zidu, unul dintre organizatorii evenimentului caritabil. Trupe locale vor fi şi ele prezente la licitaţie pentru a susţine atmosfera.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite