Topul cartierelor timişorene cu cele mai multe apartamente scoase la vânzare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preţurile mici au fost un factor de decizie puternic în stabilirea unor caracteristici care să descrie piaţa imobiliară de criză din Capitala Banatului. Astfel conform unui clasament realizat de imobiliare.ro, zonele rezidenţale din Timişoara unde s-au înregistrat cele mai multe oferte în această toamnă au fost cartierele mai ieftine.

Calea Lipovei, Calea Aradului şi Calea Girocului sunt primele trei zone din Timişoara în clasamentul celor mai dinamice cartiere din punct de vedere al activităţii imobiliare în perioada 1 septembrie - 31 octombrie. Portalul de specialitate a monitorizat aproape 200 de oferte de apartamente scoase la vânzare în zona Lipovei, puţin sub 200 în cartierul Aradului şi 130 de locuinţe în Girocului.

Cele trei zone ocupă primele locuri în topul ofertelor şi datorită interesului pe care proprietarii îl au să-şi scoată apartamentele la vânzare. Acest fapt este strâns legat de preţurile mici practicate în cartiere ca Lipovei, Aradului, Girocului, cartiere de blocuri vechi, munictoreşti cu apartamente mici, care atrag mulţi cumpărători cu buget limitat de criză. Un alt motiv pentru care aceste zone ocupă primele locuri în clasamentul realizat de portalul de imobiliare este faptul că în zonele respective, spre ieşirea din oraş sunt construite cartiere noi, cu apartamente ale căror preţuri sunt accesibile.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite