Limuzine de sute de mii de euro confiscate de poliţişti stau cu anii în parcarea Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iarba creşte printre zecile de automobile de lux confiscate de poliţiştii timişeni şi depozitate într-o parcare care seamănă cu un cimitir de maşini. Automobile Mercedes, BMW sau Mitsubishi au fost folosite în comiterea unor infracţiuni şi au fost sigilate.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU MAŞINILE

Zecile de automobile confiscate de poliţişti sunt sigilate şi depozitate în curtea unei foste unităţi militare din Calea Lipovei. Iarba creşte printre roţile limuzinelor, iar din când în când poliţiştii o cosesc, ca să nu înghită toate automobilele. Cea mai valoroasă „piesă” din colecţie este o limuzină BMW, care costă 70.000 de euro şi a fost confiscată de la un bărbat care a adus-o din Spania.

„Automobilele fac obiectul unor infracţiuni, iar cei care le-au condus sunt anchetaţi sau judecaţi de instanţă. Maşinile rămân aici până la finalul proceselor, când judecătorii hotărăsc ce se întâmplă cu ele. De multe ori, ele sunt valorificate la licitaţie”, a spus Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş. Cum procesele durează ani în şir, limuzinele îşi pierd din valoare şi se uzează tocmai pentru că nu sunt folosite. Cele mai vechi automobile au fost confiscate în anul 2002. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite