Afaceri care râd în nas crizei: producţia de antene pentru telefonia mobilă merge strună la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Fabrica de echipamente de comunicaţii Kathrein
Timişoara: Fabrica de echipamente de comunicaţii Kathrein

Producătorul german de echipamente pentru telecomunicaţii Kathrein, care operează o fabrică în capitala Banatului, a anunţat că va scoate de pe liniile de producţie, săptămâna viitoare, antenna cu numărul 800.000.

Saptamana viitoare, o fată drăguţă va ţine în mâini antena cu numarul 800.000", a declarat spus Dan Tomin, directorul general al Kathrein România pentru siteul timişorean de ştiri locale agenda.ro. Tomin a mai precizat că este vorba de o antenă pentru telefonie mobilă, zonă în care fabrica timişoreană are multe comenzi de satisfăcut. În tirmul actual de producţie, reprezentanţii societăţii de echipamente pentru telecomunicaţii preconizează că vor produce la Timişoara antenna cu numărul 1 milion, până la toamnă. 

Tomin a mai anunţat că, dacă piaţa îşi revine în ritm alert este posibil ca fabrică să facă angajări. „Dacă proiectele viitoare vor fi transpuse în practică, este posibil să mai facem angajări", a mai adăugat Tomin, citat de agenda.ro.

image

Kathrein are acum 550 de angajati şi produce echipamente pentru comunicaţii mobile dar şi antene de emisie-recepţie radio şi TV. Firma germană a fost înfiinţată în România în anul 1994 şi filiala din Timişoara în anul 1995.  Datorită dezoltării activităţii de producţie din Banat, în anul 2000 producţia a fost transferată către o nouă companie, Kathrein Romania, cu sediul la Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite