EXCLUSIV Studentă judecată pentru pruncucidere: copilul a fost găsit mort în toaleta căminului crimei de la Medicină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iuliana Mihail (dreapta) a fost însoţită de tatăl ei la tribunal, unde le-a spus judecătorilor ce s-a întâmplat în ziua în care a născut
Iuliana Mihail (dreapta) a fost însoţită de tatăl ei la tribunal, unde le-a spus judecătorilor ce s-a întâmplat în ziua în care a născut

Iuliana Mihail, viitor medic, este acuzată de pruncucidere, după ce a născut în toaleta căminului în care a fost ucis cu sânge rece şi Trifu Schroth. Tânăra susţine că nu şi-a dat seama că a născut şi că şi-a lăsat copilul să moară în toaletă, deoarece era în stare de inconştienţă.

Studenta care a născut în martie 2008 un băieţel în toaleta căminului Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, a depus astăzi mărturie în faţa judecătorului Tribunalului Timiş. Tânăra, care a ascuns sarcina de iubit şi de părinţi, susţine că nu şi-a dat seama că a născut copilul uitat în toaletă, care a fost găsit apoi mort în vasul WC-ului.

Asta pentru că luase analgezice pentru a calma durerea de rinichi şi nu a simţit că a dat viaţă unui copil. „Nu îmi mai aduc aminte ce s-a întâmplat la toaletă. Ştiam că sunt însărcinată, însă credeam că sunt în luna patru sau cinci. Mi-am dat seama că am născut, abia după ce mi-au spus medicii de la Maternitatea Odobescu, unde am fost transportată ulterior”, a declarat Iuliana Mihail în faţa judecătorilor. Medicii legişti susţin că fătul s-a născut viu (la termen), însă s-a înecat cu lichid amniotic.

CITEŞTE POVESTEA STUDENTEI ACUZATE DE PRUNCUCIDERE MÂINE DIMINEAŢĂ PE timisoara.adevarul.ro

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite