Sute de studenţi europeni vin la Timişoara pentru cel mai mare festival dedicat lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tineri din întreaga lume se adună astăzi la Timişoara pentru a sărbători la un loc în cadrul celei de-a 17-a ediţii a festivlaului ISWinT. Tema evenimentului de anul acesta care se desfăşoară între 19 şi 26 iulie este „Closed Eyes, Open Mind".

International Student Week este unul dintre cele mai importante festivaluri dedicate studenţilor din Europa de Sud-Est şi nu numai. Evenimentul este organizat de membrii Ligii AC din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara,  care au grijă ca studenţii străini să aibe parte de experienţe unice care să îi ajute să cunoască mai bine cultura şi tradiţia zonei. Mai mult, unul dintre obiectivele principale ale festivalului este acela de a-i ajuta pe tineri să treacă de graniţele culturale şi să depăşească barierele impuse de diferenţele dintre tradiţii.

După câteva plimbări prin Timişoara şi party-uri la care tinerii să se cunoască mai bine, cei 150 de studenţii străini care vin astăzi în capitala BAnatului vor lua parte la workshopuri pe diverse teme, dar vor merge şi în excursii prin zonă. Cei care doresc pot participa la ateliere la care vor învăţa cum să danseze ca-n Banat, cum să protejeze mediul şi chiar cum să citească în stele. Mai mult, pe lângă posibilitatea se a-şi perfecţiona modul de a vorbi în faţa unui public, studenţii se vor juca şi cu elemente ale artei digitală.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite