Toamna aduce preţuri şi mai mici pentru apartamentele vechi din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cotele de tarifare de pe piaţa imobiliară timişoreană ating noi minime şi capitala Banatului rămâne reprezentativă pentru preţurile mici practicate de proprietarii şi agenţiile care încearcă să tranzacţioneze.

Conform unei analize realizate de unul dintre portalurile de specialitate, apartamentele timişorenilor s-au mai ieftinit şi la început de toamnă. Luna octombrie este şi ea marcată de tendinţa de scădere care a caracterizat sectorul imobiliar timişorena de-a lungul anului. Comparativ cu toamna anului trecut, locuinţele sunt în medie mai ieftine cu peste 18 la sută, conform analizei imobiliare.ro.  

Pentru dezvoltatorii imobiliari un lucru îmbucurător este faptul că apartamentele în clădiri noi au început să se stabilizeze în ceea ce priveşte preţul. Astfel, în medie, pentru un metru pătrat util într-un apartament nou se va plăti aproximativ 850 de euro. Cu toate acestea, proprietarii locuinţelor în blocuri vechi, nu sunt foarte fericiţi pentru că oferta de pe piaţă este bogată, dar cererea nu este foarte mare. Tocmai din acest motiv, preţul pentru un metru pătrat util într-un apartament dintr-un bloc vechi coboară sub 800 de euro şi face ca Timişoara să rămână în topul oraşelor mari cu locuinţe ieftine din ţară.   

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite