Timişorenii pot cumpăra apartamente mai ieftine cu aproape 20 la sută faţă de 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preţurile de pe piaţa imobiliară din Timişoara  au scăzut din nou în luna septembrie, conform unei analize realizate de site-ul de specialitate imobiliare.ro. Cu un preţ mediu de puţin peste 820 de euro pentru metrul pătrat, în cazul apartamentelor vechi, Timişoara rămâne oraşul cu cele mai ieftine locuinţe dintre oraşele reprezentative pentru diferitele regiuni ale ţării.

Comparativ cu luna septembrie a anului 2009, în această perioadă, apartamentele din Capitala Banatului sunt mai ieftine cu aproape 18 procente. Chiar şi de la o lună la alta, preţurile din sectorul imobiliar din Timişoara au scăzut cu aproape două procente.

Luna trecută, proprietarii şi agenţiile imobiliare au cerut în medie 817 euro pentru fiecare metru pătrat util. Cea mai relevantă scădere înregistrată din luna august până în luna septembria a acetui an s-a observat în cazul apartamentelor de patru camere în blocuri vechi. Preţul acestora a scăzut cu aproape cinci la sută. Apartamentele de trei camere şi garsonierele s-au ieftinit cu în jur de două procente. Cea mai mică diferenţă de preţ s-a observat în cazul apartamentelor cu două camere, ale căror preţuri nu au scăzut cu nici măcar un procent.

Comparaţie preţuri în imobiliare
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite