FOTOREPORTAJ Iarna şi-a reintrat în drepturi în capitala Banatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un peisaj adevărat de iarnă, cu asta s-au trezit timişorenii în această dimineaţă. Zăpada măsura centimetri buni încă de aseară, iar peste noapte stratul a devenit mai gros ca niciodată.

Dimineaţa a fost mai luminoasă astăzi, după ce noaptea trecută a nins neîncetat. Primii trecători au călcat până aproape de genunchi în zăpadă, atunci când au ieşit din case sau din scara blocului.

image

Mocirla care s-a format ieri pe străzile din Timişoara a fost acoperită de un strat gros de nea în timpul nopţii, iar peisajul gri de ieri după amiaza s-a transformat, astăzi, într-un peisaj alb, mai vesel.  În timp ce adulţii au fost mai grăbiţi, micuţii au savurat din plin iarna.

image
image

CLICK PE IMAGINI PENTRU GALERIE FOTO

Ca la orice zăpadă, şoferii au fost cei mai nervoşi. Pe şosele s-a circulat bară la bară, lucru care a pus din nou la încercare răbdarea celor de la volan.

image

Muncitorii de la Retim, au pus mâna pe lopeţi dis de dimineaţă şi au ridicat mormane de zăpadă pe marginea trotuarelor. Până acum, ninsoarea nu dă semne să se oprească iar meteorologii spun că va continua să ningă până la finalul zilei. Administraţia Naţională de Meteorologie şi Hidrologie a emis avertizări meteo cod galben de ninsoare pentru întreg judeţul.

image
image

Zeci de persoane au fost luate pe nepregătite de zăpadă şi au ajuns la spital după ce au alunecat, majoritatea fiind persoane în vârstă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite