Cum se transformă petrecăreţii în monştri de Halloween (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronii de cluburi, tinerii şi grădiniţele au intrat în febra sărbătorii păgâne. Weekendul acesta, timişorenii vor avea ocazia să devină personaje de film sau de poveste la party-urile de Halloween care au loc în oraş.

Pregătirile de Halloween sunt în toi în capitala Banatului. Sute de tineri aleargă după costume ingenioase şi sinistre în timp ce organizatorii de petreceri pun la punct ultimele detalii pentru party-urile tematice din weekend. Selena Ionescu, de 21 de ani, a pornit împreună cu prietenii ei în căutarea costumaţiei perfecte. „M-am gândit să fiu Cleopatra, dar încerc mai multe variante, ca să am de unde să aleg. Îmi place Halloween-ul pentru că este o zi în care pot să fiu cine vreau eu”, a spus tânăra.



Prietenul ei, Paul Kiss, s-a decis să fie Cezar, astfel cei doi vor putea merge împreună la petrecerea de sâmbătă seara. „N-am mai fost niciodată la astfel de petreceri. E un sentiment foarte plăcut să te poţi costuma în cine vrei”, a spus timişoreanul.

Timişorenii s-au pregătit din timp pentru petrecerile cu bal mascat



Distracţie pentru toţi

Organizatorii de petreceri au venit şi ei cu cele mai trăsnite şi macabre idei pentru a atrage timişorenii la distracţie. „Vom avea o petrecere tematică, «Look like dead party». Toţi cei care au simţul umorului sunt aşteptaţi să vină. Vom avea sângerete din partea casei, o să fie tot felul de dovleci şi dovlecei sculptaţi, pânze de paianjeni şi multe surprize muzicale”, a spus Romului Şoimu, reprezentantul clubului Bunker.



Cel mai bine costumat timişorean care va merge în noaptea de 31 octombrie la party va primi şi un sicriu cu bere. Chiar şi cei mai mici se vor distra astăzi, la petrecerea lor tematică. „O să fie bal mascat, toţi copii vor fi costumaţi în lilieci, în fantomiţe. Decorul va fi specific ocaziei şi vom avea şi două vrăjitoare”, a spus Luminiţa Vlad, reprezentanta unei grădiniţe private.

Timişorenii s-au pregătit din timp pentru petrecerile cu bal mascat
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite