Balet pe muzica lui Strauss, popcorn, clătite și bere la Festivalul de Operă și Operetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supli și delicați în mișcări, austriecii care au dansat aseară pe scena din Parcul Rozelor au oferit timișorenilor prezenți un spectacol deosebit. Dincolo de reflectoarele puternice îndreptate spre ei, atmosfera din parc era una de festival de bere.

În cadrul Festivalului de Operă și Operetă care are loc în acest final de săptămână, în Parcul Rozelor din Timișoara, amatorii genului și nu numai au avut ocazia să urmărească „Sânge vienez", un spectacol de balet, fără să mai țină cont de eticheta vestimentară impusă sălilor de operă.

Tarabele cu mâncare și băuturi au ajuns să fie o parte a peisajului de la orice eveniment ce are loc în aer liber la Timișoara, fie el și unul cultural. Balerinii austrieci au dansat pe valsurile lui Strauss, în timp ce o parte dintre cei prezenți au savurat muzica la o bere și o clătită, la o terasă montată lângă parc.

Astăzi, programul Festivalului de Operă și Operetă cuprinde un spectacolt pentru cei mici. Copiii vor putea urmări opera „Motanul Încălţat" de la ora 12.00. Ultima seară a evenimentului se va încheia cu „My Fair Lady", o operă după piesa „Pygmalion" de George Bernard Shaw, spectacol ce va începe la ora 20.30.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite