Dascăl de nota 10, dar fără post de titular

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Panduru, care a promovat cu notă maximă, ar putea rămâne fără job. Femeia în vârstă de 39 de ani este consilier psihopedagog şi niciunul dintre cele 37 de posturi titularizabile nu cuprind această specializare.

Aproape 1.000 de cadre didactice s-au prezentat la examenul pentru ocuparea unui post de profesor în Timiş. Dintre aceştia, doar Mihaela Panduru, de 39 de ani, fostă asistentă medicală, acum consilier psihopedagog, a reuşit performanţa unui 10 curat. „În ziua în care am văzut rezultatele am fost bucuroasă, dar a doua zi am conştientizat că nu e grozav. Nu pot să mă titularizez”, a spus profesoara.

În judeţ există doar 37 de posturi titularizabile şi niciunul dintre acestea pentru consilieri psihopedagogi. „E trist că se intră aşa de greu în sistem, mai ales după ce învăţăm şi ne străduim să fim la înălţime”, a spus Mihaela Panduru.
Totuşi, chiar dacă are nota maximă, consilierul psihopedagog de 10 riscă să nu prindă nici măcar un post de suplinitor în oraş din cauza detaşărilor anunţate.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite