Tabere de camaraderie pentru copiii care vor să devină responsabili în societate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursurile de dezvoltare personală pentru copii sunt cea mai noua metodă prin care micuţii timişorenilor îşi pot modela personalitatea şi îşi pot întări caracterul. Orice părinte care vrea ca prichindelul lui să fie deschis, comunicativ, sociabil şi respectuos îl poate trimite în tabere de camaraderie.

  „Cursul «Am prieteni şi îi respect» îi ajută pe cei mici să aibă încredere în sine, să fie mai curajoşi şi mai motivaţi. Este ca un fel de teambuilding şi are un mare succes pentru că lucrăm cu caii şi copiii sunt încântaţi”, a spus Simona Hupov, reprezentanta Asociaţiei pentru Educaţie Complementară.

Preţul a patru ore de curs, cu masa inclusă, este de aproximativ 60 de lei. Părinţii care vor ca micuţii lor să îi respecte pe cei din jur şi să nu fie violenţi îi pot trimite în tabăra de camaraderie. „Lucrăm cu ei pe echipe şi fiecare trebuie să aibă grijă de celălalt”, a mai spus Simona Hupov. Acest gen de tabără este dedicat copiilor care au într 12 şi 15 ani şi pentru aproape o săptămână de tabără cu toate cheltuielile incluse timişorenii vor plăti aproximativ 560 de lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite