Crimă învăluită în mister nerezolvată după nouă ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moartea lui Norbert Orgonaş a rămas un mister
Moartea lui Norbert Orgonaş a rămas un mister

Asasinarea lui Norbert Orgonaş reprezintă un mare eşect al anchetatorilor timişeni. 

În februarie 2002, timişoreanul Norbert Orgonaş, de 28 de ani, a fost găsit cu un cuţit în spate, în apartamentul său de pe bulevardul Vasile Pârvan. Azi, la şapte ani după asasinat, părinţii săi încă umblă după anchetatori, încercând să-i convingă să-şi facă datoria şi să găsească criminalul. Victima făcea comerţ cu piese de computere, cumpărate din Ungaria, şi avea o afacere înfloritoare, iar sediul era în propriul apartament aflat în apropiere de Complexul Studenţesc.

Lunea, el primea piese şi le vindea, având în seara crimei încasări de mii de mărci germane, după estimările anchetatorilor. Ultima persoană cu care a vorbit Norbert la telefon a fost mama sa, Mariana Orgonaş.  

Criminal în libertate

Femeia susţine că anchetatorii nu dau de urma criminalului dacă dosarul este plimbat dintr-o mână în alta, iar procurorii, de care depinde mersul anchetei, se schimbă mereu.
„În cinci ani, cazul fiului meu a fost cercetat de cinci poliţişti şi s-au schimbat trei procurori. În 2007 a fost preluat de procurorii bucureşteni. De atunci au mai trecut patru ani. Primul procuror bucureştean s-a pensionat, acum lucrează alt procuror la el”, a spus Mariana Orgonaş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite