Codaşi la construcţii: În regiunea de Vest se ridică cele mai puţine case din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele două luni ale anului 2010, în întreaga ţară au fost observate reduceri în ceea ce priveşte numărul de autorizaţii pentru construirea clădirilor rezidenţiale. Cu toate acestea, regiunea de Vest a ajuns la coada clasamentului din acest punct de vedere.

Aproximativ 250 de solicitări pentru construcţii de clădiri rezidenţiale au fost aprobate în luna noiembrie a anului trecut. Ultima lună din 2010, în schimb, a fost una în care au fost aprobate doar 207.

În general, anul trecut, în regiune a fost simţită o îmbunătăţire din perspectiva numărului de case pentru care au fost solicitate autorizaţii de construcţie. Comparativ cu 2009, acestea au fost cu 23 mai multe. Totuşi, la nivel naţional, datele furnizate de Institutul Naţional de Statistică arată că în ultima lună din 2009, în Vest au fost eliberate 266 de autorizaţii, iar în decembrie 2010 doar 207. Chiar şi aşa, în toate celelalte regiuni au fost solicitate şi eliberate mult mai multe certificate decât în Vestul ţării, atât anul trecut cât şi cu un an înainte.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite