Sziget, un festival periculos de atrăgător: Pulp şi Interpol cântă la Budapesta în august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca în fiecare an, timişorenii care ascultă muzică bună vor face o excursie în Budapesta în luna august, pentru asista la o nouă ediţie a festivalului Sziget. Printre cele mai importante nume de pe afiş se numără Pulp, Interpol şi The National.

Festivalul „Sziget 2011" va avea loc în Budapesta, în perioada 10-15 august, pe insula Obudai. A 19-a ediţia a faimosului eveniment va aduce atât de aproape de România nume grele ale muzicii mondiale. Pe lângă Pulp, Interpol sau The National, pe scena de pop-rock vor urca  Dizzee Rascal, Smash Mouth, Flogging Molly, Gogol Bordello sau Chemical Brothers.

Cât costă biletele

Alte scene ale festivalului vor tăia răsuflarea publicului cu trupe cum ar fi Skunk Anansie, Hurts, Gotan Project, Marina and the Diamonds sau Judas Priest. Preţul biletelor a rămas acelaşi cu cel de anul trecut. Toţi cei care îşi rezervă locuri până pe 30 aprilie vor plăti 170 de euro, sumă în care este inclusă şi camparea, sau 140 de euro dacă turiştii se gândesc să se cazeze altundeva. După data de 30 aprilie, preţul biletelor va ajunge la 200 de euro. Toţi cei care vor dori să cumpere bilete pentru o singură zi de concerte vor scoate din buzunar 45 de euro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite