14 domnişoare au intrat în concurs pentru cea mai sexy DJ-iţă din Timişoara (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără prea multă experienţă la pupitrul DJ-ului, sau chiar deloc, tinerele s-au înscris în competiţie pentru a demonstra că se pricep la fel de bine să ridice publicul în picioare ca băieţii.  Domnişoarele exersează de zor diferite mixuri pentru a arăta ce pot, vineri seara, în Clubul Lemon din Timişoara, la cea mai tare petrecere organizată de DaSaint Events şi Click!.

Tinere, frumoase şi cu o poftă nebună de distracţie, cele 14 domnişoare se pregătesc să înfrunte un public pretenţios, la una dintre cele mai tari petreceri din Timişoara care se anunţă în acest final de săptămână. Vineri, în Clubul Lemon, de pe Bulevardul Liviu Rebreanu, fetele vor trece prin prima probă de foc a competiţiei. 

image

CLICK PE POZĂ PENTRU GALRIE FOTO

"Cultura muzicală, adaptabilitatea şi spontaneitatea au fost principalele categorii pentru care DaSaint Events le-a ales pe aceste domnişoare. Urmează să vedem seturile muzicale pregătite de acestea, reacţia publicului şi cum se descurca în situaţiile critice şi de stres", au precizat organizatorii.

image

CLICK PE POZĂ PENTRU GALRIE FOTO

Doar şase tinere vor trece de această etapă a concursului şi vor ajunge în semifinala care va avea loc luna viitoare, urmând ca în finală să rămână doar trei domnişoare. Finalistele vor avea şansă să mixeze în diferite cluburi din oraş. Animatoarele Click! vor fi şi ele prezente şi puse pe distracţie. 

Fetele nu se sperie însă aşa uşor şi se străduiesc să înveţe cât mai multe trucuri pentru a-şi atrage publicul de partea lor cu hituri mixate în manieră proprie.

image

CLICK PE POZĂ PENTRU GALRIE FOTO

„Este o provocare. Trebuie să impresionezi, să nu dai greş. Toate suntem câştigătoare pentru că învăţăm ceva nou din asta", a spus Oana Bălaşa, de 21 de ani.

image

CLICK PE POZĂ PENTRU GALRIE FOTO

 „Frica de scenă s-a dus de mult timp", a spus Loredana Coste, de 22 de ani. „Oricum e prea mică scena ca să ne mai dea emoţii", a spus Miruna Radu, de 21 de ani. Cele două au terminat Actoria şi s-au decis să facă o echipă la butoane.

image

CLICK PE POZĂ PENTRU GALRIE FOTO

 „Ne vom alege playlistul şi vom pune toate genurile de muzică", a spus Alexandra Drăguşin, de 21 de ani, studentă la Facultatea de Construcţii.

După prestaţiile domnişoarelor, atmosfera va fi încinsă de Dj Mario Piu si D.Jay DaS@!nt. Petrecerea continuă sâmbătă noaptea, atunci când, Djane Elerix, din Germania, una din cele mai apreciate domnişoare dj bavareze va mixa pentru timişoreni de pe turntables.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite