Carting şi adrenalină de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii au de astăzi trei piste de carting pe care pot face curse cu prietenii sau unde pot participa la competiţiile organizate periodic. În loc de raliuri ilegale pe străzile oraşului, doi campioni italieni ai cartingului propun o alternativă lipsită de riscuri, dar plină de adrenalină.

Fani sau nu ai Formulei 1, timişorenii au tot mai multe modalităţi de petrecere a timpului liber pe roţi. Pe lângă plimbările cu bicicleta, ATV-ul sau motoarele, trei piste de carting îi aşteaptă atât pe cunoscători, cât şi pe cei dornici de adrenalină. Ultima pistă de carting a avut nevoie de investiţii de două milioane de euro.

„Provin dintr-o zonă cu tradiţie pentru sporturile cu motor. La 16 ani alergam deja la clasa regină 125 cmc. În Italia am format mulţi elevi, unde avem şi o echipă. La fel vreau să facem şi aici. Chiar dacă pare scump, cartingul nu face altceva decât să provoace adrenalină. Odată ieşit de pe pistă, sigur nu îţi mai arde de curse ilegale. După câteva săptămâni de antrenament poţi participa şi la campionate”, a spus Andreea Raimondi, fost campion la carting în Italia, patronul celei mai noi piste din Timişoara.

O cursă ce poate dura între opt minute şi zece minute pe o pistă de carting costă între 20 şi 40 de lei, majoritatea monoposturilor având 50 de cai putere.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite